IŠLAIKYTAS DAR VIENAS EGZAMINAS?

   IŠLAIKYTAS DAR VIENAS EGZAMINAS? TAIP!
    Dalyvavimas renginiuose dovanoja nuostabią galimybę gyvai pasimatyti su grįžtančiais sotukų klientais, „pagauti“ tikras reakcijas iš naujai mus atrandančių ir džiaugtis klausimais „Kodėl aš jūsų anksčiau nemačiau?“
     Dėkojame visiems draugams ir gerbėjams šį savaitgalį mus aplankiusius „Tautų mugėje“ – jūsų palaikymas ir šypsenos – neįkainojama vertybė, padedanti žengti pirmyn.
      O vienas susitikimas – tikrų tikriausias egzaminas 🙂 Veiksmo įkarštyje akies krašteliu pastebėjau, kaip kolega aptarnauja pirkėją, ypatingą viešnią, pas kurią prieš keletą dešimtmečių teko mokytis bei laikyti Taikomųjų darbų metodikos egzaminą, tuometiniame Pedagoginiame universitete. Neįtikėtinai šiltas susitikimas su gerbiama Zita Žebrauskienė, šiuo metu einančia rektorės pareigas Medardo Čoboto trečiojo amžiaus universitete, virto į dar vieną egzaminą – sotukų idėjos, pateikimo bei pristatymo vertinimą.
muge susitikimas su dėstytoja Zita Žebrauskiene
    Rezultatą sužinojau tik kitą dieną, kai gerbiama dėstytoja grįžo su drauge ir prisipažino, kad apsilankė ir sotukų interneto svetainėje.
   Į klausimą, ar išlaikiau egzaminą, sulaukiau atsakymo „Taip!“

Senesnis įrašas Naujesnis įrašas